Hozzávalók:(4 adag):
 
1 nagyobb csirkemell, 50 dkg párolt rizs, 1 tasak KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria, 1 közepes friss ananász (vagy konzerv ananász), 1 kisebb piroshúsú paprika, 1 csokor metélőhagyma, 10 dkg margarin, 10 dkg trappista sajt, 2 dl tej, 2 dl víz
 
Elkészítés:
 
Felhevített margarinon megfuttatjuk a szép egyenletes darabkákra vágott csirkemellet és az ananászt. Felöntjük a simára kevert KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinériával, majd pár perc alatt készre forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a forró párolt rizst, a kisebb darabokra vágott piroshúsú paprikát, és a finomra vágott metélőhagymát, meghintjük reszelt sajttal, majd az egészet lazán összeforgatjuk. Tálaláskor az ananászos csirkerizottót tányérra halmozzuk, és tetszőlegesen díszítve adjuk az asztalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://nadragszij.blog.hu/api/trackback/id/tr82953081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása