Hozzávalók:(4 adag):
 
50 dkg sertéscomb vagy lapocka, 1 tasak KNORR Pörkölt Rafinéria, 1 vöröshagyma, 3 ek. olaj, 20 dkg rizs, 1 fehérrépa, 1 sárgarépa, petrezselyem, 10 dkg juhtúró, 2 dl tejföl, 1 tasak KNORR Sajtszósz Rafinéria, 2,5 dl tej, 1 ek. margarin, 1 tk. Delikát8

 

Elkészítés:

A húst felkockázzuk és a tasakon leírtak szerint pörköltet készítünk belőle. Elkészítjük a KNORR Sajtszósz Rafinériát is a tasak utasítása szerint, majd a juhtúrót hozzákeverjük. A zöldségeket kockára vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, a rizzsel együtt az olajon kicsit megpirítjuk, 1 tk. Delikát8-cal ízesítjük, majd 3 dl vízzel felengedjük, kevergetve felforraljuk. Hozzákeverjük a kész pörköltet, margarinnal kikent jénai tálba öntjük, a tetejére ráöntjük a kész sajtszószt és előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.

www.vatera.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nadragszij.blog.hu/api/trackback/id/tr42953225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása