Hozzávalók:(4 adag):
 
30 dkg túró, 2-3 gerezd fokhagyma, 3 dl főzőtejszín, 1 tasak KNORR Carbonara spagetti Rafinéria, 1 zacskó tészta (kocka vagy spagetti), oregano, só, bors, olaj, egy ujjnyi vastag szalonna ízlés szerint.
Elkészítés:
 
A tésztát sós vízben megfőzzük, miközben elkészítjük a mártást. A mártás elkészítése: az olajat felhevítjük, beletesszük a fokhagymát és a kockára vágott szalonnát, majd a túrót, végül a Knorr Carbonara Rafinériát és 2,5 dl tejet. Ezután jönnek bele a fűszerek, legvégül pedig a tejszín. Jól összeforraljuk, majd összekeverjük a tésztával.
www.vatera.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nadragszij.blog.hu/api/trackback/id/tr53953059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása