Hozzávalók:
 

1 nagy csómó újhagyma 1 mokkáskanál só 25 dkg, lehetőleg többféle keménysajt 4 közepes alma 1 citrom 1 Knorr Kapros salátaöntet por 2 dl tejföl

Elkészítés:

1. Az újhagymát jól megmossuk. Zöld szárát apróra vágva félretesszük. Törzsét kisujjnyi vastagon fölszeleteljük, megsózzuk.

2. A sajtot és a meghámozott, kicsumázott almát a hagymához hasonló darabokra vágjuk. Az almára citromlevet csepegtetünk, nehogy megbarnuljon.

3. A salátaöntet port a tejföllel összekeverjük, és az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk. Az újhagyma fölapríott zöldjével fűszerezzük. Letakarjuk, hűtőszekrényben 2-3 órán át érleljük.

www.vatera.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nadragszij.blog.hu/api/trackback/id/tr75953008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása