2009.02.19. 15:58
Spenótos tésztacsoda
1 csomag mirelit spenót, 1 fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 2 dl főzőtejszín, só, bors, olaj, 1 doboz farfalle vagy bármilyen tészta, 1 tasak KNORR Sajtszósz Rafinéria, 20 dkg trappista sajt
Elkészítés:
Olívaolajon megdinsztelünk egy fej összevágott vöröshagymát, majd rányomunk két vagy három gerezd fokhagymát, ezután rátesszük a spenótot. Addig kevergetjük, amíg felenged. Öntünk rá egy kis főzőtejszínt és megbolondítjuk KNORR Sajtszósz Rafinériával, majd beletesszük a maradék tejszínt is. Szórjunk bele reszelt sajtot, egy kis őrölt borssal, sóval ízesítsük, ha szükséges. Mindeközben kifőzzük a tésztát. Tálaláskor egy kis reszelt sajot szórjunk a tetejére.
Szólj hozzá!
Címkék: rafinéria
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek