2009.02.19. 18:02
Egytál sertéspörkölt
Elkészítés:
A húst felkockázzuk és a tasakon leírtak szerint pörköltet készítünk belőle. Elkészítjük a KNORR Sajtszósz Rafinériát is a tasak utasítása szerint, majd a juhtúrót hozzákeverjük. A zöldségeket kockára vágjuk, a petrezselymet felaprítjuk, a rizzsel együtt az olajon kicsit megpirítjuk, 1 tk. Delikát8-cal ízesítjük, majd 3 dl vízzel felengedjük, kevergetve felforraljuk. Hozzákeverjük a kész pörköltet, margarinnal kikent jénai tálba öntjük, a tetejére ráöntjük a kész sajtszószt és előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: rafinéria
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
Utolsó kommentek