Nos, megint bővültek a Tupperware receptek !  :-)

Amit a MikroPluszról tudni kell!

* Ellenálló anyagának köszönhetően -25 °C és +200 °C között hőálló: ezáltal használható fagyasztóban, hűtőszekrényben és mikrohullámú sütőben egyaránt.


* A speciális Microtherm anyag optimálisan engedi át a mikrohullámokat, ezáltal egyenletes főzést tesz lehetővé.


* A Mikroplusz nagy átmérője növeli a hozzáférhetőséget és lehetővé teszi a könnyed keverést.


* Az edény sima felülete nem engedi, hogy az étel leragadjon főzés alatt.


* Mindenféle mikrohullámú sütőhöz alkalmas méretű.


* Nagy és ergonómikus füle hideg marad a főzést követően is.


* Az edény tetejének köszönhetően az elkészült étel nem szárad ki.


A mikrohullám főzés előnyei!

* Idő és energiát takarít meg, ideális gyors főzéshez és elfoglalt hölgyeknek.

* Az ételt 750 Watton kell megfőzni. Ez elegendő erősségű és biztonságos is a termék szempontjából.


Használata!

* Fedő nélkül nem szabad főzni benne és minimális vizet mindig kell az edénybe tenni.


* A karcolások elkerülése érdekében műanyag és fa konyhai eszközöket használjunk az edényben.


* A 2,25 l-es Mikropluszban halat, szárnyast, zöldségeket és desszertet lehet készíteni és azon nyomban fogyasztható az elkészített étel.


....és íme néhány recept!

 

Rizses csirke

Hozzávalók:

* 1 bögre ( 2 dl ) rizs

* 20 dkg gomba

* 40 dkg csirkemell

* 1 - 1 paradicsom, paprika

* 1 csokor petrezselyemzöld

* só, bors, vegeta

Elkészítés:

A hozzávalókat egy 2.25 literes MikroPlusz edénybe tesszük: először a rizst öntjük bele, majd a felszeletelt gombát, a karikára vágott paradicsomot, paprikát, ezután pedig a csíkokra vágott csirkemellet.

Felöntjük 4 dl vízze, megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel, fűszerezzük, majd mikróba téve teljes fokozaton kb.10 percig főzzük, aztán 600W-on 15-20 percig.

Kevergethetjük egyszer-kétszer.

Zöldséges csirke

Hozzávalók:

* 20-25 dkg fagyasztott vegyes zöldség:borsó, répa, kukorica

* 2 csirke comb ( alsó, felső )

* só, bors, vegeta, fél csokor petrezselyemzöld

* 1 kisebb vöröshagyma, 2 fokhagyma

Elkészítés:

Beletesszük a ketté vágott csirkecombokat a Mikropluszba, fűszerekkel jól bedörzsöljük, kevés vizet öntünk alá, majd betesszük a mikróba.

Ha a csirkecomb már megpuhult, akkor öntjük hozzá a vegyes zöldséget, a feldarabolt fokhagymát, az apróra vágott vöröshagymát és a petrezselymet.Ha szükséges, vizet öntsünk alá.Puhára pároljuk, krumplipürével tálaljuk.

 

 

 

 

 

 

 

www.vatera.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nadragszij.blog.hu/api/trackback/id/tr901954698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása